Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Felhasználási Feltételek

A safarbau.hu internetes domain üzemeltetője, valamint tárhelyszolgáltatója a TRAVLRD LLC (United States, WY 82801 Sheridan, 30 N Gould St Ste R; [email protected]).

Jelen webhely vagy annak bármely aloldala megnyitásával Ön elfogadja az alább felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalunkat!

FELELŐSSÉG

A Sáfár Bau minden észszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy a weboldalán közölt minden adat és információ pontos legyen a feltöltés időpontjában. Ennek ellenére a Sáfár Bau sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a weboldalain keresztül megjelentetett információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, továbbá a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben törölje vagy megszüntesse. A Sáfár Bau nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmiféle pontatlanságért vagy hiányosságért.

A Sáfár Bau nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. A weboldalakon található bármilyen információn alapuló döntés a felhasználó saját felelőssége.

A Sáfár Bau nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

SZERZŐI JOG

A Sáfár Bau weboldal, az azokon található minden képi, hangalapú, videós- valamint szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állhatnak a Sáfár Bau egyes vállalatai, vagy harmadik fél részére. Azoknak a személyes használatot meghaladó mértékű bármilyen formában történő felhasználása csak a Sáfár Bau írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Sáfár Bau a fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat jogi következményekkel járhat.

Érvényes 2022. október 17-től.