Kőműves munkák

Kőműves munkák
Minőségi és megbízható kőműves munka, kedvező árak

Minőségi és megbízható kőműves munka, kedvező árak

20 éves építőipari tapasztalatunknak köszönhetően tisztában vagyunk a kőműves szakma rejtélyeivel. Minden esetben pontos árajánlatot készítünk helyszíni felmérés alapján. Cegléd és 30 kilométeres körzetében vállaljuk a megbízásokat. A megfelelő, összeszokott szakembergárda segítségével gyors, pontos és precíz munkát végzünk. Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk és a kitűzött határidőt betartjuk. A munkásaink kedvesek és tisztességesek. A kőműves munkákhoz felhasznált alapanyagok (tégla, vasbeton) a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

A kőműves szakma sokrétűségét bizonyítja, hogy a ház körül szinte minden felújításhoz szükség van rá.

 • Építkezéskor felhúzzuk a falakat, előkészítjük a szükséges víz, villany szereléseket, vakolunk, betonozunk.
 • Lakásfelújítás során a hőszigetelés, gipszkartonozás, az utólagos kémény, kandalló építés és az átalakítandó terek esetében adódó falbontás, falazás, vakolás, fürdőszoba felújítás, burkolatok alatti betonozás munkálatait bízhatod ránk.
 • Átalakításnál jól jöhet a megfelelő tapasztalattal végzett kőműves munka akkor is, ha egy belső fal bontására vagy éppen tetőtér beépítésre kerül sor.
 • Természetesen a ház környékének kialakításánál is igénybe vehetünk kőműves munkát például kert- vagy kerítésépítés esetén

A jó kőműves szakember bármit megold, kérj árajánlatot most

Ha egyes munka egységek elvégzésére van szükséged a lakásfelújítás során, ezeket is szívesen vállaljuk. Néhány példa:

 • bontások
 • falazások (pl. válaszfal építés, támfal)
 • régi, omló vakolat leverése
 • vakolás
 • betonozás (pl. aljzat betonozás, térbetonozás, ipari területek betonozása)
 • akna építés
 • térkövezés
 • járdaépítés
 • aljzatbeton készítése
 • csarnok gépi simítása
 • ablakcsere utáni utójavítás
 • A jó kőműves szakember bármit megold, kérj árajánlatot most
  Térkövezés: precíz térburkolás megfizethető áron

  Térkövezés: precíz térburkolás megfizethető áron

  Egy épület megjelenését a körülötte lévő térburkolás is meghatározza. Nemcsak az elegancia miatt, hanem az ingatlan értékét is befolyásolja, hogy milyen lapokkal és milyen módon van burkolva a külső környezet.

  Megvalósítjuk udvar, járda illetve kocsibeállók térkövezését igény szerint, magas minőségben és garanciával. Vállaljuk grillezők valamint medence körüli térkő és szegély rakását, parkok, járdák, kerti utak, parkolók térburkolását, térkő építését, lépcsők, kerti tűzrakó területek, szalonnasütők térkőből történő kivitelezését, szakértelemmel és megfizethető árakon.

  A munka alapját képező helyszíni felmérés után szakemberek segítségével alkalmassá tesszük a kijelölt területet a munkához, azaz kialakítjuk a térkő alapját. Segítünk a térkő kiválasztásában is: melyik a jobb anyag,  méret, modern mintázat.

  A kőműves munkák királya: betonozás

  A betonozás kiemelkedik a kőműves munkák közül, mivel az épület biztonságát is befolyásolja. Ezért fontos, hogy megfelelő szaktudással rendelkező kűműves végezze a betonozást, ezáltal a beton szerkezet megbízható legyen.

  Aljzat betonozás

  Az aljzatbeton a házépítés egyik kiemelten fontos része. Mivel az épületek alapköve az aljzatbeton időtállósága, ezért olyan szakértelemmel kell kivitelezni, ami egy életen át tartóssá teszi a hidegburkolatot vagy a melegburkolatot.


  Az aljzatbeton az a betonréteg, ami közvetlenül a padló alatt van. Normál esetben egy padlóburkoló réteg fedi, előfordul azonban, hogy maga az aljzatbeton a járó felület, ilyenkor csiszolás által simává teszik. Az elvégzett munka minősége és pontossága azért is fontos, mert az aljzatbetonra kerülő burkolaton (például laminált padló vagy csempe) a legkisebb eltérés is meglátszik. Ebből adódóan javasoljuk, hogy  szakember végezze a feladatot.


  Az aljzatbetonozáshoz választhatunk házilag kevert betont (megelelő szakmai háttér esetén), vagy mondjuk  üzemi, előre kikevert mixerbetont is, melynek minősége garantált, és persze kényelmes megoldás is.  


  A hibátlan kivitelezés 5-30 Celsius fok közötti hőmérsékletet igényel, és zárt munka helységet. Ezen felül érdemes elkerülni a napfény illetve a légmozgásokat az anyagok egyenletes száradása miatt. Az aljzatbetonozás, és annak száradása sok időt vesz igénybe, nagyjából 20-30 nap elteltével kezdhetjük meg a burkolást.

  A kőműves munkák királya: betonozás

  Szakértő kőműves munka

  Fontos a minőség

  Minőség

  Fontos a minőség

  Mi nem összecsapjuk a munkát. Velünk öröm lesz az közös munka. Időben megérkezünk, és határidőre elvégezzük a ránk bízott feladatokat. Vigyázunk értékeidre, és olyan minősgében végezzük a munkát, mintha csak a saját házunkon dolgoznánk.

  Nézz szét ablak kínálatunkban

  Prémium Alumínium Ablak

  A Prémium alumínium ablakok és erkélyajtók jó hőszigetelésű elegáns nyílászárók, és nagy méretben is kivitelezhetők. A nagy üvegek biztosítják a szép kilátást az ablakon. Azokhoz az igényes családi házakhoz ajánljuk, ahol az extrém nagy méretű ablakokra vagy erkélyajtókra van szükség, kiemelkedően jó hőszigeteléssel.

  Alumínium Ablak

  Prémium Alumínium Ablak

  Exclusive Alumínium Ablak

  Az Exkluzív alumínium ablakok és erkélyajtók kiváló megoldást adnak az igényesek számára. Kiváló hőszigetelésű, letisztult formavilágú nyílászárók, melyek rendkívül nagy méretben készíthetők. Csúcskategóriás házakhoz javasoljuk.

  Alumínium Ablak

  Exclusive Alumínium Ablak

  Basic Alumínium Ablak

  A Basic alumínium ablakok és erkélyajtók szinte minden aspektusban jobbak, mint a műanyag ablakok. Elsősorban közintézményekhez, társasházakhoz ajánljuk, ahol fontos a tartósság, és a modern megjelenés.

  Alumínium Ablak

  Basic Alumínium Ablak

  Kubus Ablak

  Kiváló választás az extra kivitelű családi házakhoz, illetve olyan ingatlanokhoz, ahol a kinézet is kifejezetten. Rengeteg innovációt tartalmaz, ami ma a piacon elérhető.

  Műanyag Ablak

  Kubus Ablak

  Linear Ablak

  Ideális választás új építésú ingatlanokhoz, felújításhoz egyaránt. Egészen kiváló hőszigetelési tulajdonságait bizonyítja, hogy az ablak háromrétegű üveggel MEGFELEL a PASSZÍV HÁZ elvárásoknak! Kétrétegű üveg esetén pedig bőven megfelel az új építésű ingatlanokra vonatkozó szabályoknak, mivel az ablak Uw értéke 1.1 W/m2K.

  Műanyag Ablak

  Linear Ablak

  M-9000 Plusz Ablak

  Ezek az ablakok és erkélyajtók a kiváló M-9000 továbbfejlesztett változata. Az innovatív ütközőtömítés betörésbiztonságilag fontos, mert a leggyakoribb betörési módszer ellen hatékonyan véd. Az M-9000 plusz nyílászárók betörésbiztonsági szintje kifejezetten magas, akár RC3 is elérhető.

  Műanyag Ablak

  M-9000 Plusz Ablak

  M-9000 Ablak

  Az M-9000 egy ideális választás igényes, új építésű családi házakhoz, lakásokhoz. Kiemelkedő hőszigetelési képessége megközelíti a passzív ház értéket, extra hőszigetelő üveggel pedig lényegesen az Uw=0,85 érték fölött van.

  Műanyag Ablak

  M-9000 Ablak

  M-OC Ablak

  Az M-OC ablak és erkélyajtóegy kiváló opció lakás felújításához, új építésű társasházakhoz, és átlagos családi házakhoz egyaránt.

  Műanyag Ablak

  M-OC Ablak

  M-ECO Ablak

  Az M-ECO ablak és erkélyajtó tökéletes egy átlagos ingatlanhoz. Azok számára ajánljuk, akik az ablakcserét kedvező árú, de minőségi alkatrészekből készült ablakokkal akarják kivitelezni.

  Műanyag Ablak

  M-ECO Ablak

  Nézz szét ajtó kínálatunkban

  Sarokra Illesztett Emelő-Toló Ajtó

  A sarokoszlop nélküli emelő-toló ajtó egy prémium minőségű, kifejezetten esztétikus ajtó! Műszaki paraméterek tekintetében megegyezik az alumínium emelő-toló ajtóval, de ez a tolóajtó a helység sarkához illeszkedik, hogy a belső és külső teret egybe lehessen nyitni..

  Alumínium Tolóajtó

  Sarokra Illesztett Emelő-Toló Ajtó

  Alumínium Télikert

  Azoknak ajánljuk, akik olyan fedett helységet szeretnének kialakítani, ami kifejezetten szépen összekapcsolja a kertet vagy az udvart az ingatlanukkal. Kör alakban üveges kivitelben is el tudjuk készíteni, vagy egyszerűen fedett teraszként is funkcionálhat.

  Egyedi Ajtó

  Alumínium Télikert

  Exclusive Alumínium Bejárati Ajtó

  Műszaki tulajdonságait úgy állítottuk össze, hogy a legigényesebb ízlésű vásárlóinkat is lenyűgözzük. Az olyan technikai megoldások, mint a kívül-belül rejtett szárny, a rejtett pánt, vagy a kimondottan szép tolópajzs csak ízelítő a sok extra tulajdonság közül, amit az ajtó alapból tud. Az üveg felületű ajtószárny különlegesen fényes felületet biztosít, és ezzel együtt egyedülállóan elegáns is.

  Alumínium Bejárati Ajtó

  Exclusive Alumínium Bejárati Ajtó

  Prémium Bejárati Ajtó

  A Prémium alumínium bejárati ajtó az ideális választás a letisztult, modern stílusú házakhoz és lakásokhoz. A külső oldalon rejtett szárny szerű alumínium ajtó elengedhetetlen része egy modern otthonnak. Ez a termék már majdhogynem luxus kategória, szigetelés és biztonság tekintetében. Amennyiben néhány műszaki extrát nélkülözni tud a vásárló (például ujjlenyomat olvasó), akkor a Prémium ajtó egy kitűnő opció, árfekvése szintén nagyon kedvező.

  Alumínium Bejárati Ajtó

  Prémium Bejárati Ajtó

  Harmónika Ajtó

  A harmónika ajtó egy kiváló megoldás az ingatlan belső és külső tereinek össze nyitására. Nyitott állapotban az összetolt szegmensek kicsi a helyigényük, ezért kifejezetten ajánljuk igényes családi házakhoz, illetve nagyobb, vendéglátásra alkalmas terek kialakítására. A keret első ránézésre tűnő szélessége meglepően kicsi a valóságban.

  Egyedi Ajtó

  Harmónika Ajtó

  Emelő-Toló Ajtó

  A nagy üvegfelületek a trendi családi házak egyik sajátossága. Az alumínium emelő-toló ajtó méretben, betörésbiztonságban és a megjelenésben is jobb egy PVC profilból készült ajtónál. Stabilitását kiválóan mutatja, hogy akár 440 kg-os szárnysúly is kivitelezhető, ami lehetővé teszi a luxus kategóriás, XXL méretű üvegek berakását is.

  Alumínium Tolóajtó

  Emelő-Toló Ajtó

  M-9000 Emelő-Toló Ajtó

  Hatalmas üvegfelületeket lehet vele létrehozni, amik ráadásul könnyen nyithatók, így a terasz, vagy az udvar egy részt képezhet a nappalival, az alig észrevehető, akadálymentes küszöbnek köszönhetően. ‍Ugynezen nagy méret miatt kiváló kilátást is biztosít.

  PVC Tolóajtó

  M-9000 Emelő-Toló Ajtó

  Smoovio Tolóajtó

  A Smoovio az eddig elérhető tolóajtók továbbfejlesztett változata, egy idális tömítettségű tolóajtó, ami szélviharos időben is tökéletes társ, és megtartja a légtömörséget. A méltán népszerű emelő-toló ajtók egy továbbfejlesztett változata, melynél a szorító záródás révén a körbefutó tömítések már tökéletes tömítést nyújtanak.

  PVC Tolóajtó

  Smoovio Tolóajtó

  Toló-Bukó Ajtó

  A toló-bukó ajtó kellemes, és egyszerű működtetésű, kiemelt előnye, hogy a tömítettsége / vízzáró képessége kifogástalan. A PVC profilját tekintve készülhet az M-OC rendszerből, vagy a fokozott hőszigetelésű M-9000 profilból is.

  PVC Tolóajtó

  Toló-Bukó Ajtó

  M-9000 Bejárati Ajtó

  Az M-9000 műanyag bejárati ajtó ideális választás modern, új családi házakhoz, lakásokhoz. Legfőbb tulajdonsága a kiváló hőszigetelés és a jó tömítettség.

  PVC Bejárati Ajtó

  M-9000 Bejárati Ajtó

  M-OC Bejárati Ajtó

  Az M-OC műanyag bejárati ajtó rengeteg különböző kivitelben elérhető. Klasszikus kinézethez a fadekort, modern stílusú ingatlanhoz pedig a divatos antracit szürke színt ajánljuk, esetleg az különleges acrylcolor bevonattal.

  PVC Bejárati Ajtó

  M-OC Bejárati Ajtó

  M-ECO Bejárati Ajtó

  Az M-ECO műanyag bejárati ajtó az egyik legnépszerűbb ajtó Magyarországon. Minőségi német alapanyagokból készül kiváló ár/érték aránnyal. A belépő kategóriás bejárati ajtóknál kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkezik.

  PVC Bejárati Ajtó

  M-ECO Bejárati Ajtó

  Gyakran ismételt kérdések