Mi a minőségi munkában hiszünk

tovább

Miért vagyunk mi Magyarország egyik legmegbízhatóbb építőipari cége?

érték teremtés

Vigyázunk az értékeidre

Munkavégzés közben előfordulhatnak balesetek. Viszont nem mindegy, hogy milyen gyakran. Mi kifejezetten odafigyelünk arra, hogy amikor dolgozunk, azzal értéket teremtsünk, és ne romboljunk.
Mert legyünk őszinték! Sok olyan cég vagy mesterember van, ahol ha az adott dolgot, ami miatt hívjuk őket ugyan el is végzik, de valami mást viszont elrontanak, a figyelmetlen vagy nemtőrődöm hozzáállás miatt. Nálunk ez az egyik fő szempont: Semmit ne rontsunk el, ami már működött!
Mi értéket teremtünk.

megbízhatóság

Minőségi munka határidőre

Az említett értékek megóvása mellett a másik legfontosabb elvünk pedig a megbízhatóság. Kevés az olyan cég mint mi (nem csak az építőiparban) akik ennyire következetesen tartják az előre leegyeztetett határidőket. Mi olyan munkát szeretünk végezni, ami után nem fog senki a nyakunkra járni, hogy rosszul végeztük el. Úgy csináljunk, mintha a saját házunkon dolgoznánk.

20+

éve az építőiparban

200+

Sikeres projekt

100+

Elégedett ügyfél

Szolgáltatásaink

A ház- és lakásfelújítás bármely részében segítünk

Kőműves munkák

+

A jó kőműves szakember bármit megold, és mi azok vagyunk. Keress minket, ha térkövezésre, aljzatbetonozásra vagy egyéb kőműves munkákra lenne szükséged.

Nyílászáró csere

+

A nyílászáró csere az egyik legjobb befektetés lehet, amit a házunkban / lakásunkban teszünk. Mi segítünk ezt megvalósítani.

Fürdőszoba felújítás

+

A fürdőszoba felújítás egy költséges és igényes folyamat. Ezért is érdemes szakemberekre bízni. Hívj minket, ha szakemberre van szükséged a fürdőszobád rendberakásához.

Kerítés építés

+

Egy jó kerítés nemcsak esztétikus, hanem funkcionális, vagyis megvéd minket. Ha minőségi kerítésre van szükséged szakembertől és határidőre, akkor hívj minket!

Hőszigetelés

+

A hőszigetelés - kifejezetten a megemelkedett rezsiárak mellett - egy tökletes befektetés. Mi megcsináljuk a kalkulációt, hogy lásd, hogy egy jó hőszigetelésnél kevés jobb befektetés van.

Burkoló munkák

+

Keress minket, ha hideg burkolásra, laminált padló burkolat lerakásra, terasz burkolásra vagy glettelésre lenne szükséged.

Lakásfelújítás

+

Teljeskörű lakásfelújítás: burkoló munkák, hőszigetelés, fürdőszoba felújítás, nyílászáró csere és belső terek átalakítása. Keress minket bizalommal.