Fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba felújítás
Fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba felújítás

Beszélhetünk teljes körű felújításról, például régi, akár a hetvenes években épült panel fürdőszobák felújítása esetén. Vagy az egyes fürdőszoba elemeket is érintheti, azaz a megfelelő zuhanykabin, kád kiválasztását és beépítését, a csaptelepek és a szaniterek cseréjét. Cegléd és 30 kilométeres körzetében vállaljuk a megbízásokat.

Régi, Repedt, Rossz - Milyen esetekben ajánlott felújítani a fürdőszobát?

 • ha repedeznek, kopognak, leválnak a csempék
 • ha régi, túl kicsi, törött vagy csúnya a kád
 • ha nem tudunk megszabadulni a „rejtélyes” vízfolyástól
 • ha folyton csöpögnek a csapok
 • ha rendszeresen előfordul csőtörés az épületben vagy a lakásban
 • ha feltételezhető, hogy a víz- és csőrendszer elöregedett
 • ha modernebb, esztétikusabb fürdőszobát szeretnénk
 • ha az egyes fürdőszoba elemek (például a fürdőkád vagy mosdókagyló) megfelelő elrendezésére vágyunk

A fürdőszoba felújítás folyamata

Az átalakítás lehetséges lépései:

 • bontás: a régi burkolatok (csempe és padlólap), valamint a ragasztó leverése
 • esetenként a kád vagy zuhanyzó, mosdókagyló kivétele
 • falak kivésése és a régi csövek kiszedése. Ha más lesz az elrendezése a fürdőszobának, akkor az új csöveknek a helyét is ki kell vésni.
 • esetenként az aljzat felszedése (csak ritka esetekben szükséges)
 • falak újravakolása
 • víz szerelvények felújítása és villanyszerelés (ha szükséges, például elavult technológia, korrodálódás, vízkövesedés esetén), radiátorok felhelyzése
 • új padlólap és csempék felhelyezése
 • élvédőzés
 • bútorok, kád vagy zuhanykabin beszerelése
 • sitt elhordása és a helyiség kitakarítása

Ha a kedves ügyfél számára az anyagok helyszínre szállítása nehézséget jelent, természetesen ebben is tudunk segíteni.

A fürdőszoba felújítás folyamata
Fürdőszoba felújítás házilag. Kell-e hozzá szakember?

Fürdőszoba felújítás házilag. Kell-e hozzá szakember?

Egyes munkafolyamatok akár megtanulhatók, például a csempézés.

Kérdés azonban, hogy milyen lesz a végeredmény minősége. Ha komplex átalakításról van szó, akkor a tökéletes végeredményhez érteni kell a hideg burkolástól kezdve a víz- és villanyszerelésen át a festésig.

Sőt, esetenként kőműves munkákra is számítani kell. Ezért ha profi végeredményt szeretnénk, érdemes egy olyan céget megbízni, aki teljes körű lakásfelújítást vállal.

A gyors, és precíz munkavégzéshez rutin, tapasztalat és szaktudás szükséges. Ezért mindenképp egy hozzáértő csapat megbízása javasolt a feladattal.

Megfelelő csempe és anyagok kiválasztása. Márkák, amelyekkel dolgozunk

A csempéket és padlólapokat általában az ügyfél választja ki. Pontosabban, párok esetén legtöbbször a hölgy (és ez az egész lakás javára válik) a divatos spanyol és olasz modellek közül.

Érdemes erre időt szánni, mivel rengeteg szép kivitelű fürdőszoba csempe érhető el manapság a piacon. Az interneten számos oldal található, ahol fürdőszoba csempézés ötleteket tudunk meríteni.

Az ár egy fontos tényező, ezért érdemes alaposan utána nézni a piacon elérhető fürdőszoba burkolatoknak. A fürdőszobában a ház/lakás többi helyiségéhez képest viszonylag hamar elhasználódnak a burkolatok, így nem érdemes ezt a folyamatot fokozni silány minőségű alapanyagok használatával.

Az anyagok esetében a Mapei-t ajánljuk az ügyfeleinknek. A Mapei-nek komplett rendszere van, amely mindenre kiterjed a vízszigeteléstől kezdve a ragasztón át a fugázóig. Fő tulajdonsága, hogy nagyon jól használható. Ez különbözteti meg ezeket az anyagokat a konkurenciától, emiatt nagyon szeretik a szakembereink.

Megfelelő csempe és anyagok kiválasztása. Márkák, amelyekkel dolgozunk

Megbízható partner

Okozott kár esetén teljes felelősséget vállalunk

Garancia

Okozott kár esetén teljes felelősséget vállalunk

Mi álljuk a szavunkat. A megbeszéltek szerint elvégezzük a munkát. Természetesen igyekszünk kármentesen dolgozni, azonban balesetek sajnos bárkivel megeshetnek. Ilyen esetben természetesen felelősséget vállalunk az okozott kárért. Mi becsületesen végezzük a munkánkat, és ha úgy gondolod, hogy egy ilyen csapatra lenne szükséged, akkor keress minket, mert mi vagyunk a megfelelő építőipari vállalat a fürdőszobád felújítására.

Tippek a költségek csökkentésére: hogyan ne szökjön az egekbe a fürdőszoba felújítás ára?

Nézz szét ablak kínálatunkban

Prémium Alumínium Ablak

A Prémium alumínium ablakok és erkélyajtók jó hőszigetelésű elegáns nyílászárók, és nagy méretben is kivitelezhetők. A nagy üvegek biztosítják a szép kilátást az ablakon. Azokhoz az igényes családi házakhoz ajánljuk, ahol az extrém nagy méretű ablakokra vagy erkélyajtókra van szükség, kiemelkedően jó hőszigeteléssel.

Alumínium Ablak

Prémium Alumínium Ablak

Exclusive Alumínium Ablak

Az Exkluzív alumínium ablakok és erkélyajtók kiváló megoldást adnak az igényesek számára. Kiváló hőszigetelésű, letisztult formavilágú nyílászárók, melyek rendkívül nagy méretben készíthetők. Csúcskategóriás házakhoz javasoljuk.

Alumínium Ablak

Exclusive Alumínium Ablak

Basic Alumínium Ablak

A Basic alumínium ablakok és erkélyajtók szinte minden aspektusban jobbak, mint a műanyag ablakok. Elsősorban közintézményekhez, társasházakhoz ajánljuk, ahol fontos a tartósság, és a modern megjelenés.

Alumínium Ablak

Basic Alumínium Ablak

Kubus Ablak

Kiváló választás az extra kivitelű családi házakhoz, illetve olyan ingatlanokhoz, ahol a kinézet is kifejezetten. Rengeteg innovációt tartalmaz, ami ma a piacon elérhető.

Műanyag Ablak

Kubus Ablak

Linear Ablak

Ideális választás új építésú ingatlanokhoz, felújításhoz egyaránt. Egészen kiváló hőszigetelési tulajdonságait bizonyítja, hogy az ablak háromrétegű üveggel MEGFELEL a PASSZÍV HÁZ elvárásoknak! Kétrétegű üveg esetén pedig bőven megfelel az új építésű ingatlanokra vonatkozó szabályoknak, mivel az ablak Uw értéke 1.1 W/m2K.

Műanyag Ablak

Linear Ablak

M-9000 Plusz Ablak

Ezek az ablakok és erkélyajtók a kiváló M-9000 továbbfejlesztett változata. Az innovatív ütközőtömítés betörésbiztonságilag fontos, mert a leggyakoribb betörési módszer ellen hatékonyan véd. Az M-9000 plusz nyílászárók betörésbiztonsági szintje kifejezetten magas, akár RC3 is elérhető.

Műanyag Ablak

M-9000 Plusz Ablak

M-9000 Ablak

Az M-9000 egy ideális választás igényes, új építésű családi házakhoz, lakásokhoz. Kiemelkedő hőszigetelési képessége megközelíti a passzív ház értéket, extra hőszigetelő üveggel pedig lényegesen az Uw=0,85 érték fölött van.

Műanyag Ablak

M-9000 Ablak

M-OC Ablak

Az M-OC ablak és erkélyajtóegy kiváló opció lakás felújításához, új építésű társasházakhoz, és átlagos családi házakhoz egyaránt.

Műanyag Ablak

M-OC Ablak

M-ECO Ablak

Az M-ECO ablak és erkélyajtó tökéletes egy átlagos ingatlanhoz. Azok számára ajánljuk, akik az ablakcserét kedvező árú, de minőségi alkatrészekből készült ablakokkal akarják kivitelezni.

Műanyag Ablak

M-ECO Ablak

Nézz szét ajtó kínálatunkban

Sarokra Illesztett Emelő-Toló Ajtó

A sarokoszlop nélküli emelő-toló ajtó egy prémium minőségű, kifejezetten esztétikus ajtó! Műszaki paraméterek tekintetében megegyezik az alumínium emelő-toló ajtóval, de ez a tolóajtó a helység sarkához illeszkedik, hogy a belső és külső teret egybe lehessen nyitni..

Alumínium Tolóajtó

Sarokra Illesztett Emelő-Toló Ajtó

Alumínium Télikert

Azoknak ajánljuk, akik olyan fedett helységet szeretnének kialakítani, ami kifejezetten szépen összekapcsolja a kertet vagy az udvart az ingatlanukkal. Kör alakban üveges kivitelben is el tudjuk készíteni, vagy egyszerűen fedett teraszként is funkcionálhat.

Egyedi Ajtó

Alumínium Télikert

Exclusive Alumínium Bejárati Ajtó

Műszaki tulajdonságait úgy állítottuk össze, hogy a legigényesebb ízlésű vásárlóinkat is lenyűgözzük. Az olyan technikai megoldások, mint a kívül-belül rejtett szárny, a rejtett pánt, vagy a kimondottan szép tolópajzs csak ízelítő a sok extra tulajdonság közül, amit az ajtó alapból tud. Az üveg felületű ajtószárny különlegesen fényes felületet biztosít, és ezzel együtt egyedülállóan elegáns is.

Alumínium Bejárati Ajtó

Exclusive Alumínium Bejárati Ajtó

Prémium Bejárati Ajtó

A Prémium alumínium bejárati ajtó az ideális választás a letisztult, modern stílusú házakhoz és lakásokhoz. A külső oldalon rejtett szárny szerű alumínium ajtó elengedhetetlen része egy modern otthonnak. Ez a termék már majdhogynem luxus kategória, szigetelés és biztonság tekintetében. Amennyiben néhány műszaki extrát nélkülözni tud a vásárló (például ujjlenyomat olvasó), akkor a Prémium ajtó egy kitűnő opció, árfekvése szintén nagyon kedvező.

Alumínium Bejárati Ajtó

Prémium Bejárati Ajtó

Harmónika Ajtó

A harmónika ajtó egy kiváló megoldás az ingatlan belső és külső tereinek össze nyitására. Nyitott állapotban az összetolt szegmensek kicsi a helyigényük, ezért kifejezetten ajánljuk igényes családi házakhoz, illetve nagyobb, vendéglátásra alkalmas terek kialakítására. A keret első ránézésre tűnő szélessége meglepően kicsi a valóságban.

Egyedi Ajtó

Harmónika Ajtó

Emelő-Toló Ajtó

A nagy üvegfelületek a trendi családi házak egyik sajátossága. Az alumínium emelő-toló ajtó méretben, betörésbiztonságban és a megjelenésben is jobb egy PVC profilból készült ajtónál. Stabilitását kiválóan mutatja, hogy akár 440 kg-os szárnysúly is kivitelezhető, ami lehetővé teszi a luxus kategóriás, XXL méretű üvegek berakását is.

Alumínium Tolóajtó

Emelő-Toló Ajtó

M-9000 Emelő-Toló Ajtó

Hatalmas üvegfelületeket lehet vele létrehozni, amik ráadásul könnyen nyithatók, így a terasz, vagy az udvar egy részt képezhet a nappalival, az alig észrevehető, akadálymentes küszöbnek köszönhetően. ‍Ugynezen nagy méret miatt kiváló kilátást is biztosít.

PVC Tolóajtó

M-9000 Emelő-Toló Ajtó

Smoovio Tolóajtó

A Smoovio az eddig elérhető tolóajtók továbbfejlesztett változata, egy idális tömítettségű tolóajtó, ami szélviharos időben is tökéletes társ, és megtartja a légtömörséget. A méltán népszerű emelő-toló ajtók egy továbbfejlesztett változata, melynél a szorító záródás révén a körbefutó tömítések már tökéletes tömítést nyújtanak.

PVC Tolóajtó

Smoovio Tolóajtó

Toló-Bukó Ajtó

A toló-bukó ajtó kellemes, és egyszerű működtetésű, kiemelt előnye, hogy a tömítettsége / vízzáró képessége kifogástalan. A PVC profilját tekintve készülhet az M-OC rendszerből, vagy a fokozott hőszigetelésű M-9000 profilból is.

PVC Tolóajtó

Toló-Bukó Ajtó

M-9000 Bejárati Ajtó

Az M-9000 műanyag bejárati ajtó ideális választás modern, új családi házakhoz, lakásokhoz. Legfőbb tulajdonsága a kiváló hőszigetelés és a jó tömítettség.

PVC Bejárati Ajtó

M-9000 Bejárati Ajtó

M-OC Bejárati Ajtó

Az M-OC műanyag bejárati ajtó rengeteg különböző kivitelben elérhető. Klasszikus kinézethez a fadekort, modern stílusú ingatlanhoz pedig a divatos antracit szürke színt ajánljuk, esetleg az különleges acrylcolor bevonattal.

PVC Bejárati Ajtó

M-OC Bejárati Ajtó

M-ECO Bejárati Ajtó

Az M-ECO műanyag bejárati ajtó az egyik legnépszerűbb ajtó Magyarországon. Minőségi német alapanyagokból készül kiváló ár/érték aránnyal. A belépő kategóriás bejárati ajtóknál kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkezik.

PVC Bejárati Ajtó

M-ECO Bejárati Ajtó

A fürdőszoba felújítás során alkalmazott technológiák

A hidegburkolás során csempékkel és padlólapokkal látjuk el a fürdőszobát. Elképzlhető a teljes fal csempézése, de választható csempe és festés kombinációja is, a fürdőszoba azon részein, ahol előreláthatólag nem éri víz a falat. A falra és a padlóra többféle méretű csempe és járólap válogatható össze, illetve a beépített kád burkolására is van lehetőség. Csapatunk összehangoltan végzi a munkáját: a vízvezetékek esetleges cseréje, villanyszerelés, és például padlófűtés beszerelése is megoldható a burkolatok lerakása előtt. Pontosan megszervezzük a munkafolyamatokat, hogy a megfelelő szakember a megfelelő időpontban érkezzen, és ne lassuljanak le a munkafolyamatok.

Az épített zuhany megoldás egyre divatosabb a fürdőszoba felújítás során. Nem meglepő, hiszen egyrészt esztétikus, modern megjelenést kölcsönöz, másrészt időtálló megoldás. Sokszor ár-érték arányban is sokkal jobban megéri, mintha kész zuhanykabint vásárolnánk, mivel ennek az elemeinek az ára összeadódik, másfelől pedig sokszor egy-két év múlva tönkre megy az ajtó, eltörik, nem illeszkedik, vagy hasonló problémák merülnek fel. Ezzel szemben az épített zuhany teljesen egyedi stílusban vehető igénybe, biztos és tartós választás.

Előfordulhat, hogy nem a jelenlegi csempék állapotával van a gond, hanem a fürdőszoba felújítás oka egyszerűen az, hogy divatosabb stílusra szeretnénk cserélni a jelenlegi megoldást. Ebben az esetben a régi csempére tapadóhíd kerül, majd ragasztó és az új csempe. Ily módon egy költséghatékonyabb megoldással tud megújulni a fürdőszoba, mivel nem kell a régi csempéket és ragasztót leverni, vakolni. A padlólap esetében ez a technika nem gyakori, a szint változása miatt.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen problémák adódhatnak a fürdőszoba felújítás közben?

Kád vagy zuhanykabin? Természetesen attól függ...

Mennyi ideig tart a fürdőszoba felújítása? Kész fürdő akár egy hét alatt?

Mennyibe kerül a fürdőszoba felújítás? Árak 2023-ban

Mennyibe kerül egy panel fürdőszoba?