Név

Károlyi József

Pozíció

Építési vezető

Mészoltó és tüzépes vállalkozó voltam korábban. Azóta már csak az építőiparral foglalkozom, szakképzett kőműves vagyok. Mindig is szerettem vállalkozónak lenni. Szeretek emberekkel beszélni, segíteni a problémájukon, és olyan módon dolgozni, amivel teljes mértékben egyet tudok érteni. Ilyenek a minőség, pontosság és megbízhatóság.

Károlyi József

Név

Sáfár József

Pozíció

Kőműves mester

Kőművesként dolgozom már több mint 25 éve. Kőműves és hidegburkolóként végeztem a szakiskolát, és azóta is ebben dolgozom. Az építőiparral kapcsolatban már minden területen megfordultam, semmi sem idegen számomra, a festéstől a villanyszerelésen át egészen a tervrajzolásig mindent csináltam már. Körülbelül 20 éve vezetek embereket. Egy időben több mint 30 építő brigádért voltam felelős.

Sáfár József

Név

Kovács Csilla

Pozíció

Irodai Adminisztrátor

Mások - főképp a családom - állítása szerint már-már rigolyásan alapos és rendezett vagyok. Ezt én is így érzem, és ez az adminisztratív feladatok esetében kifejezetten hasznos. Én vagyok felelős a Sáfár Bau céges háttérfolyamataiért, hogy minden átláthatóan, rendezetten és zökkenőmentesen mehessen. A szakmai tudást is nagyon fontosnak tartom, ezért 2 éve elvégeztem egy burkoló képzést, amiben ha időm engedi dolgozom. Szeretek burkolni, és örülök, hogy a csapat tagja vagyok.

Kovács Csilla