Nyílászáró csere

Nyílászáró csere
Milyen esetekben ajánlott a nyílászáró csere?

Milyen esetekben ajánlott a nyílászáró csere?

Akkor érdemes a régi nyílászárókat cserélni, amennyiben elöregedett vagy nem megfelelően működő ablakokkal állunk szemben. A hőszigetelés mellett nagyon fontos a nyílászárók megfelelő szigeteléséről való gondoskodás is. Az elavult, régi ablakoknál érdemes ablakcserét végezni, ugyanis rengeteg hő távozhat a réseken és a régi üvegfelületeken keresztül. Azaz keress minket bátran abban az esetben, ha:

  • szelel az ablak
  • elkorhadt a tok
  • a cél a fűtésszámla csökkentése*

*Az esetek többségében a nyílászáró csere által elért rezsi költség megtakarítás a cserét követő néhány éven belül megtérül. Ehhez azonban elengedhetetlen a ház lehetőségeinek megfelelő felmérése, mivel fontos, hogy milyen energia hatékonyságú a kiinduló helyzet, és ehhez képest mennyi takarítható meg pluszban.

Ablakcsere

Vállaljuk műanyag ablakok beépítését Cegléd 30 kilométeres körzetében, panelházban, családi házakban, irodaházakban és társasházakban egyaránt. Kulturált munkára számíthat, hiszen nálunk a "mit" és a "hogyan" egyaránt fontos.

Rendet hagyunk magunk mögött: minden esetben a lehető legóvatosabban bontjuk ki a falat, hogy az minél kevésbé sérüljön, az elkerülhetetlen sérüléseket pedig az utójavítás során javítjuk. A törmelékeket minden esetben maradéktalanul elszállítjuk. Szakértőink kedvesek, udvariasak és esztétikailag tökéletes munkát végeznek.


Az általunk forgalmazott minőségi nyílászárók teljesítik a lakásfelújítási támogatás megkapásához szükséges, előírt követelményeket is. Érdeklődjön a részletekről!

Marshall nyílászáróink rendkívül korszerűek. Optimális hő és hangszigeteléssel, megfelelő fénybebocsátással, hosszú élettartammal valamint betörés elleni védelemmel rendelkeznek. Jól szigetelő képességük mellett minimális karbantartást igényelnek, nem vetemednek, nem rozsdásodnak. A nyílászárók gyártása az EU előírásai szerint történik, a minőség ellenőrzésnek köszönhetően Marshall ablakaink hivatalos tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Ablakcsere
Marshall, az első számú műanyag nyílászáró márka

Marshall, az első számú műanyag nyílászáró márka

A nyílászárók piacán számos márka és minőség elérhető. A SáfárBaunál a német gelán profilból készült Marshall ablakokkal foglalkozunk. Választásunk oka egyértelmű: a Marshall egy rendkívül innovatív és a technológiáját folyamatosan fejlesztő cég, mely Magyarország jelenleg legjobb nyílászáróit gyártja. Kettő és háromrétegű üveggel kaphatók. 

A Marshall ablakok három árkategóriában érhetők el. Az olcsóbb termékektől (alap minőség) a közepes kategórián keresztül a csúcsminőségig kínálnak termékeket minden költségvetésre szabva. 


Masszív és tartós: a műanyag tokban egy rozsdamentes acél zártszelvény található. Összehasonlítva a konkurens nyílászárókkal, amelykeben nem zártszelvény hanem csak U profil vagy C profil fut végig, ami miatt ezek lényegesen gyengébbek. A marshall nyílászárók esetében a szárny is rendkívül erős.


„Örök élet meg egy nap” – Nem szokott előfordulni reklamáció a Marshall nyílászárók beépítése után.

Ajtó beépítés

Az ajtócsere elsősorban a bejárati ajtó cseréjét jelenti, hiszen a beltéri ajtó csere kevéssé gyakori. Tapasztalatunk szerint a régi elöregedett fa ajtókat cserélik ügyfeleink a népszerű műanyag bejárati ajtókra.

Egy jobb minőségű bejárati ajtó nagyjából 15-20%-kal drábább csak, mint az alacsonyabb minőségű társa. A beépítés viszont ugyanakkora költség, ezért érdemes hosszú távon gondolkodni és a jobb minőségű terméket választani.  

Bejárati ajtó csere

Egy jó minöségű bejárati ajtó profilnak (köznyelven tok) megfelelő statikai tulajdonságokkal, kitűnő minőségű felülettel, és nagyobb terhelésnek is ellenálló vasalattal kell rendelkeznie. A nyílászárók profiljában helyezkedik el az üveg, vagy ajtópanel, amelynek nagy szilárdságúnak, és UV stabilnak kell lennie. A bejárati ajtó stabilitását egy ún. acélmerevítés biztosítja a profil belsejében.

A profil vastagsága nem más, mint a beépítési mélység a nyílászáró profiloknál, amely a légkamrák számával azonos arányban növekszik. Ha növeljük a beépítési mélységet, akkor párhuzamosan javul az ablakok, és bejárati ajtók statikája, valamint a hő, és hangszigetelése is.

Hazánkban az 5 légkamrás nyílászáró profilok a legelterjettebbek, mivel erre van a legnagyobb piaci igény, és a magyarországi klímának is ez felel meg a legjobban. Léteznek még három, négy, hat, és hét légkamrás profilok is. A  6, vagy 7 kamrás nyílászáró profilokat inkább klímás helyiségekben, illetve télikertekben használják.

Beltéri ajtó csere

A beltéri ajtó csere ideje akkor érkezik el, ha nem megfelelő a régi ajtók állapota, festése vagy éppen a stílusa. A régi, elhasználódott ajtók miatt az egész lakás hangulata elavultnak hathat. A beltéri ajtó csere viszonylag egyszerű és olcsó módja annak, hogy otthona megjelenését frissítse.

Beltéri fa ajtó

Számos különböző stílusú beltéri ajtó közül választhat, így megtalálhatja azt, amelyik illeszkedik otthona általános esztétikájához. Ha hagyományos stílusú otthona van, egy bonyolult részletekkel díszített beltéri fa ajtó lehet a legjobb megoldás.

Ajtó beépítés

Precíz munkavégzés

Szakértők vagyunk a nyílászárók cseréjében

Pontosság

Szakértők vagyunk a nyílászárók cseréjében

Az elmúlt 20 évben több tízezer nyílászáró cseréjét végeztük el. Hívhatsz minket pár ablak csere miatt is, viszont a nagy, akár több száz nyílászáró cserét igénylő feladatokban is nagy rutinunk van. Sok éves partneri viszonyban vagyunk a Marshall Ablak céggel, ahonnan rajtunk keresztül kedvezményes áron juthatsz hozzá a legjobb minőségű kültéri és beltéri ajtókhoz és ablakokhoz. Ugyanakkor nyílászáró javítással mi nem foglalkozunk.

A nyílászáró csere folyamata

Nézz szét ablak kínálatunkban

Prémium Alumínium Ablak

A Prémium alumínium ablakok és erkélyajtók jó hőszigetelésű elegáns nyílászárók, és nagy méretben is kivitelezhetők. A nagy üvegek biztosítják a szép kilátást az ablakon. Azokhoz az igényes családi házakhoz ajánljuk, ahol az extrém nagy méretű ablakokra vagy erkélyajtókra van szükség, kiemelkedően jó hőszigeteléssel.

Alumínium Ablak

Prémium Alumínium Ablak

Exclusive Alumínium Ablak

Az Exkluzív alumínium ablakok és erkélyajtók kiváló megoldást adnak az igényesek számára. Kiváló hőszigetelésű, letisztult formavilágú nyílászárók, melyek rendkívül nagy méretben készíthetők. Csúcskategóriás házakhoz javasoljuk.

Alumínium Ablak

Exclusive Alumínium Ablak

Basic Alumínium Ablak

A Basic alumínium ablakok és erkélyajtók szinte minden aspektusban jobbak, mint a műanyag ablakok. Elsősorban közintézményekhez, társasházakhoz ajánljuk, ahol fontos a tartósság, és a modern megjelenés.

Alumínium Ablak

Basic Alumínium Ablak

Kubus Ablak

Kiváló választás az extra kivitelű családi házakhoz, illetve olyan ingatlanokhoz, ahol a kinézet is kifejezetten. Rengeteg innovációt tartalmaz, ami ma a piacon elérhető.

Műanyag Ablak

Kubus Ablak

Linear Ablak

Ideális választás új építésú ingatlanokhoz, felújításhoz egyaránt. Egészen kiváló hőszigetelési tulajdonságait bizonyítja, hogy az ablak háromrétegű üveggel MEGFELEL a PASSZÍV HÁZ elvárásoknak! Kétrétegű üveg esetén pedig bőven megfelel az új építésű ingatlanokra vonatkozó szabályoknak, mivel az ablak Uw értéke 1.1 W/m2K.

Műanyag Ablak

Linear Ablak

M-9000 Plusz Ablak

Ezek az ablakok és erkélyajtók a kiváló M-9000 továbbfejlesztett változata. Az innovatív ütközőtömítés betörésbiztonságilag fontos, mert a leggyakoribb betörési módszer ellen hatékonyan véd. Az M-9000 plusz nyílászárók betörésbiztonsági szintje kifejezetten magas, akár RC3 is elérhető.

Műanyag Ablak

M-9000 Plusz Ablak

M-9000 Ablak

Az M-9000 egy ideális választás igényes, új építésű családi házakhoz, lakásokhoz. Kiemelkedő hőszigetelési képessége megközelíti a passzív ház értéket, extra hőszigetelő üveggel pedig lényegesen az Uw=0,85 érték fölött van.

Műanyag Ablak

M-9000 Ablak

M-OC Ablak

Az M-OC ablak és erkélyajtóegy kiváló opció lakás felújításához, új építésű társasházakhoz, és átlagos családi házakhoz egyaránt.

Műanyag Ablak

M-OC Ablak

M-ECO Ablak

Az M-ECO ablak és erkélyajtó tökéletes egy átlagos ingatlanhoz. Azok számára ajánljuk, akik az ablakcserét kedvező árú, de minőségi alkatrészekből készült ablakokkal akarják kivitelezni.

Műanyag Ablak

M-ECO Ablak

Nézz szét ajtó kínálatunkban

Sarokra Illesztett Emelő-Toló Ajtó

A sarokoszlop nélküli emelő-toló ajtó egy prémium minőségű, kifejezetten esztétikus ajtó! Műszaki paraméterek tekintetében megegyezik az alumínium emelő-toló ajtóval, de ez a tolóajtó a helység sarkához illeszkedik, hogy a belső és külső teret egybe lehessen nyitni..

Alumínium Tolóajtó

Sarokra Illesztett Emelő-Toló Ajtó

Alumínium Télikert

Azoknak ajánljuk, akik olyan fedett helységet szeretnének kialakítani, ami kifejezetten szépen összekapcsolja a kertet vagy az udvart az ingatlanukkal. Kör alakban üveges kivitelben is el tudjuk készíteni, vagy egyszerűen fedett teraszként is funkcionálhat.

Egyedi Ajtó

Alumínium Télikert

Exclusive Alumínium Bejárati Ajtó

Műszaki tulajdonságait úgy állítottuk össze, hogy a legigényesebb ízlésű vásárlóinkat is lenyűgözzük. Az olyan technikai megoldások, mint a kívül-belül rejtett szárny, a rejtett pánt, vagy a kimondottan szép tolópajzs csak ízelítő a sok extra tulajdonság közül, amit az ajtó alapból tud. Az üveg felületű ajtószárny különlegesen fényes felületet biztosít, és ezzel együtt egyedülállóan elegáns is.

Alumínium Bejárati Ajtó

Exclusive Alumínium Bejárati Ajtó

Prémium Bejárati Ajtó

A Prémium alumínium bejárati ajtó az ideális választás a letisztult, modern stílusú házakhoz és lakásokhoz. A külső oldalon rejtett szárny szerű alumínium ajtó elengedhetetlen része egy modern otthonnak. Ez a termék már majdhogynem luxus kategória, szigetelés és biztonság tekintetében. Amennyiben néhány műszaki extrát nélkülözni tud a vásárló (például ujjlenyomat olvasó), akkor a Prémium ajtó egy kitűnő opció, árfekvése szintén nagyon kedvező.

Alumínium Bejárati Ajtó

Prémium Bejárati Ajtó

Harmónika Ajtó

A harmónika ajtó egy kiváló megoldás az ingatlan belső és külső tereinek össze nyitására. Nyitott állapotban az összetolt szegmensek kicsi a helyigényük, ezért kifejezetten ajánljuk igényes családi házakhoz, illetve nagyobb, vendéglátásra alkalmas terek kialakítására. A keret első ránézésre tűnő szélessége meglepően kicsi a valóságban.

Egyedi Ajtó

Harmónika Ajtó

Emelő-Toló Ajtó

A nagy üvegfelületek a trendi családi házak egyik sajátossága. Az alumínium emelő-toló ajtó méretben, betörésbiztonságban és a megjelenésben is jobb egy PVC profilból készült ajtónál. Stabilitását kiválóan mutatja, hogy akár 440 kg-os szárnysúly is kivitelezhető, ami lehetővé teszi a luxus kategóriás, XXL méretű üvegek berakását is.

Alumínium Tolóajtó

Emelő-Toló Ajtó

M-9000 Emelő-Toló Ajtó

Hatalmas üvegfelületeket lehet vele létrehozni, amik ráadásul könnyen nyithatók, így a terasz, vagy az udvar egy részt képezhet a nappalival, az alig észrevehető, akadálymentes küszöbnek köszönhetően. ‍Ugynezen nagy méret miatt kiváló kilátást is biztosít.

PVC Tolóajtó

M-9000 Emelő-Toló Ajtó

Smoovio Tolóajtó

A Smoovio az eddig elérhető tolóajtók továbbfejlesztett változata, egy idális tömítettségű tolóajtó, ami szélviharos időben is tökéletes társ, és megtartja a légtömörséget. A méltán népszerű emelő-toló ajtók egy továbbfejlesztett változata, melynél a szorító záródás révén a körbefutó tömítések már tökéletes tömítést nyújtanak.

PVC Tolóajtó

Smoovio Tolóajtó

Toló-Bukó Ajtó

A toló-bukó ajtó kellemes, és egyszerű működtetésű, kiemelt előnye, hogy a tömítettsége / vízzáró képessége kifogástalan. A PVC profilját tekintve készülhet az M-OC rendszerből, vagy a fokozott hőszigetelésű M-9000 profilból is.

PVC Tolóajtó

Toló-Bukó Ajtó

M-9000 Bejárati Ajtó

Az M-9000 műanyag bejárati ajtó ideális választás modern, új családi házakhoz, lakásokhoz. Legfőbb tulajdonsága a kiváló hőszigetelés és a jó tömítettség.

PVC Bejárati Ajtó

M-9000 Bejárati Ajtó

M-OC Bejárati Ajtó

Az M-OC műanyag bejárati ajtó rengeteg különböző kivitelben elérhető. Klasszikus kinézethez a fadekort, modern stílusú ingatlanhoz pedig a divatos antracit szürke színt ajánljuk, esetleg az különleges acrylcolor bevonattal.

PVC Bejárati Ajtó

M-OC Bejárati Ajtó

M-ECO Bejárati Ajtó

Az M-ECO műanyag bejárati ajtó az egyik legnépszerűbb ajtó Magyarországon. Minőségi német alapanyagokból készül kiváló ár/érték aránnyal. A belépő kategóriás bejárati ajtóknál kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkezik.

PVC Bejárati Ajtó

M-ECO Bejárati Ajtó

Gyakran ismételt kérdések

Mikor kell kicserélni egy nyílászárót?

Végezhető e télen nyílászáró csere?

Mennyibe kerül a nyílászárók cseréje?