Lakásfelújítás

Lakásfelújítás
Teljeskörű lakásfelújítás: bízd ránk és gyönyörködj az eredményben

Teljeskörű lakásfelújítás: bízd ránk és gyönyörködj az eredményben

A lakásfelújítás családi házakra és lakásokra (társasházi vagy emeletes házi lakások) egyaránt értendő. Az alábbi specifikus területek tetszőleges kombinációját takarhatja: 

- burkoló munkák

- hőszigetelés

- fürdőszoba felújítás

- nyílászáró csere

- belső terek átalakítása

A lakásfelújítás során magabiztosan támaszkodunk több évtizedes tapasztalatunkra. Mivel a legtöbb lakásfelújítási munkafolyamat (például hőszigetelés, fürdőszoba felújítás, nyílászáró csere, kőműves munkák, kerítés építés, burkoló munkák, stb.) esetében  profik vagyunk, ennek megfelelően a teljeskörű lakásfelújítás is kézenfekvő feladat számunkra. Amennyiben szeretnéd azonnal elkezdeni a lakásfelújítást, ne habozz, keress fel minket bizalommal. Cegléd és 30 kilométeres körzetében vállaljuk a megbízásokat.

A lakás belső tereinek átalakítása

A lakásfelújítás során idősebb házak esetében például előfordul, hogy az egyik ajtó túl alacsony. Ilyenkor ezt kivesszük, magasabban áthidalózunk és egy új ajtót teszünk be a helyére. Elképzelhető, hogy van a házban egy nyílás, ahová az ügyfél ajtót szeretne. Ebben az esetben egy pillér behelyezésével betehető a kívánt ajtó. Egy meglévő ablak helyére kerülhet például erkélyajtó is, az ügyfél kívánságára. Bizonyos esetekben van lehetőség fő fal (külső fal) kiváltására is. 

Bizonyos munkafolyamatokat, például a fal kibontását komoly statikai felmérés előzi meg, amivel megállapítható, hogy kivitelezhető-e biztonságosan az adott átalakítás. Ehhez szükség esetén statikussal konzultálunk.


Alkalmazott technológiák:

- áthidalózás

- fal bontása

- födém támogatása

A lakás belső tereinek átalakítása
Mennyi idő a házfelújítás a megfelelő szakemberek bevonásával?

Mennyi idő a házfelújítás a megfelelő szakemberek bevonásával?

A lakásfelújítás időtartamát sok tényező határozhatja meg. Ettől függetlenül a legjobb az, ha minél gyorsabban, határidőre elkészül kivitelezés, ebben talán mindenki egyetért. Hogy ez megvalósulhasson, cégünk nagy hangsúlyt fektetünk két dologra:


  1. Komplett árajánlat: minden esetben helyszíni felmérés alapján készítjük el az árajánlatot.
  2. Teljeskörű, pontosan elkészített ütemterv: cégünk erőssége a folyamatok profi szervezése. Az árajánlat elfogadása után a megfelelő szakemberekre támaszkodva részletes, precíz ütemtervet készítünk.

Ez a szervezettség segít minket abban, hogy az előre egyeztetett és szerződés szerinti határidőt betartsuk. Az egyes felújítási munkálatokat szoros figyelemmel kísérjük, ami egyrészt a minőségi sztenderdeket biztosítja, másrészt azt, hogy a lakás felújítása határidőre megtörténjen. Összeszokott, képzett szakemberekkel dolgozunk, így a munkálatok precíz összehangolása és a lakás időben való átadása nem jelent gondot.

Kárvállalás

Vállaljuk a felelősséget, ha valamit megrongálunk

Garancia

Vállaljuk a felelősséget, ha valamit megrongálunk

Vigyázunk az értékeidre. Ugyanakkor néha így is előfordulhatnak balesetek, ahol esetleg megrongálunk valamit. Ilyen esetben mi becsületesen járunk el, és kifizetjük az általunk okozott kárt. Sosem volt példa az ellenkezőjére, a hírnevünk, de legfőképpen a tartásunk nem enged meg mást. Már 20 éve az építőiparban vagyunk, és még mindig ugyanúgy rajongunk érte, mintha csak tegnap kezdtük volna a vállalkozásunkat. Ebben nagyon fontos szerepe van annak, hogy a vevőink elégedett és jó emberek, és mi ugyanígy tudunk viszonyulni hozzájuk, ezzel egy kellemes hangulatot megteremtve és megtartva egymás között.

Munkáink nagy része ajánlásból jön, ami nem véletlen. Te is értékelni fogod, hogy egy korrekt, jóindulatú céggel dolgozhatsz együtt, akik minőségi munkát csinálnak neked - határidőre - korrekt áron. Közben a sajátjukként vigyáznak a lakás épségére, tisztaságára.

Lakásfelújítás és házfelújítás: 5 felmerülő probléma és a megoldás

Nézz szét ablak kínálatunkban

Prémium Alumínium Ablak

A Prémium alumínium ablakok és erkélyajtók jó hőszigetelésű elegáns nyílászárók, és nagy méretben is kivitelezhetők. A nagy üvegek biztosítják a szép kilátást az ablakon. Azokhoz az igényes családi házakhoz ajánljuk, ahol az extrém nagy méretű ablakokra vagy erkélyajtókra van szükség, kiemelkedően jó hőszigeteléssel.

Alumínium Ablak

Prémium Alumínium Ablak

Exclusive Alumínium Ablak

Az Exkluzív alumínium ablakok és erkélyajtók kiváló megoldást adnak az igényesek számára. Kiváló hőszigetelésű, letisztult formavilágú nyílászárók, melyek rendkívül nagy méretben készíthetők. Csúcskategóriás házakhoz javasoljuk.

Alumínium Ablak

Exclusive Alumínium Ablak

Basic Alumínium Ablak

A Basic alumínium ablakok és erkélyajtók szinte minden aspektusban jobbak, mint a műanyag ablakok. Elsősorban közintézményekhez, társasházakhoz ajánljuk, ahol fontos a tartósság, és a modern megjelenés.

Alumínium Ablak

Basic Alumínium Ablak

Kubus Ablak

Kiváló választás az extra kivitelű családi házakhoz, illetve olyan ingatlanokhoz, ahol a kinézet is kifejezetten. Rengeteg innovációt tartalmaz, ami ma a piacon elérhető.

Műanyag Ablak

Kubus Ablak

Linear Ablak

Ideális választás új építésú ingatlanokhoz, felújításhoz egyaránt. Egészen kiváló hőszigetelési tulajdonságait bizonyítja, hogy az ablak háromrétegű üveggel MEGFELEL a PASSZÍV HÁZ elvárásoknak! Kétrétegű üveg esetén pedig bőven megfelel az új építésű ingatlanokra vonatkozó szabályoknak, mivel az ablak Uw értéke 1.1 W/m2K.

Műanyag Ablak

Linear Ablak

M-9000 Plusz Ablak

Ezek az ablakok és erkélyajtók a kiváló M-9000 továbbfejlesztett változata. Az innovatív ütközőtömítés betörésbiztonságilag fontos, mert a leggyakoribb betörési módszer ellen hatékonyan véd. Az M-9000 plusz nyílászárók betörésbiztonsági szintje kifejezetten magas, akár RC3 is elérhető.

Műanyag Ablak

M-9000 Plusz Ablak

M-9000 Ablak

Az M-9000 egy ideális választás igényes, új építésű családi házakhoz, lakásokhoz. Kiemelkedő hőszigetelési képessége megközelíti a passzív ház értéket, extra hőszigetelő üveggel pedig lényegesen az Uw=0,85 érték fölött van.

Műanyag Ablak

M-9000 Ablak

M-OC Ablak

Az M-OC ablak és erkélyajtóegy kiváló opció lakás felújításához, új építésű társasházakhoz, és átlagos családi házakhoz egyaránt.

Műanyag Ablak

M-OC Ablak

M-ECO Ablak

Az M-ECO ablak és erkélyajtó tökéletes egy átlagos ingatlanhoz. Azok számára ajánljuk, akik az ablakcserét kedvező árú, de minőségi alkatrészekből készült ablakokkal akarják kivitelezni.

Műanyag Ablak

M-ECO Ablak

Nézz szét ajtó kínálatunkban

Sarokra Illesztett Emelő-Toló Ajtó

A sarokoszlop nélküli emelő-toló ajtó egy prémium minőségű, kifejezetten esztétikus ajtó! Műszaki paraméterek tekintetében megegyezik az alumínium emelő-toló ajtóval, de ez a tolóajtó a helység sarkához illeszkedik, hogy a belső és külső teret egybe lehessen nyitni..

Alumínium Tolóajtó

Sarokra Illesztett Emelő-Toló Ajtó

Alumínium Télikert

Azoknak ajánljuk, akik olyan fedett helységet szeretnének kialakítani, ami kifejezetten szépen összekapcsolja a kertet vagy az udvart az ingatlanukkal. Kör alakban üveges kivitelben is el tudjuk készíteni, vagy egyszerűen fedett teraszként is funkcionálhat.

Egyedi Ajtó

Alumínium Télikert

Exclusive Alumínium Bejárati Ajtó

Műszaki tulajdonságait úgy állítottuk össze, hogy a legigényesebb ízlésű vásárlóinkat is lenyűgözzük. Az olyan technikai megoldások, mint a kívül-belül rejtett szárny, a rejtett pánt, vagy a kimondottan szép tolópajzs csak ízelítő a sok extra tulajdonság közül, amit az ajtó alapból tud. Az üveg felületű ajtószárny különlegesen fényes felületet biztosít, és ezzel együtt egyedülállóan elegáns is.

Alumínium Bejárati Ajtó

Exclusive Alumínium Bejárati Ajtó

Prémium Bejárati Ajtó

A Prémium alumínium bejárati ajtó az ideális választás a letisztult, modern stílusú házakhoz és lakásokhoz. A külső oldalon rejtett szárny szerű alumínium ajtó elengedhetetlen része egy modern otthonnak. Ez a termék már majdhogynem luxus kategória, szigetelés és biztonság tekintetében. Amennyiben néhány műszaki extrát nélkülözni tud a vásárló (például ujjlenyomat olvasó), akkor a Prémium ajtó egy kitűnő opció, árfekvése szintén nagyon kedvező.

Alumínium Bejárati Ajtó

Prémium Bejárati Ajtó

Harmónika Ajtó

A harmónika ajtó egy kiváló megoldás az ingatlan belső és külső tereinek össze nyitására. Nyitott állapotban az összetolt szegmensek kicsi a helyigényük, ezért kifejezetten ajánljuk igényes családi házakhoz, illetve nagyobb, vendéglátásra alkalmas terek kialakítására. A keret első ránézésre tűnő szélessége meglepően kicsi a valóságban.

Egyedi Ajtó

Harmónika Ajtó

Emelő-Toló Ajtó

A nagy üvegfelületek a trendi családi házak egyik sajátossága. Az alumínium emelő-toló ajtó méretben, betörésbiztonságban és a megjelenésben is jobb egy PVC profilból készült ajtónál. Stabilitását kiválóan mutatja, hogy akár 440 kg-os szárnysúly is kivitelezhető, ami lehetővé teszi a luxus kategóriás, XXL méretű üvegek berakását is.

Alumínium Tolóajtó

Emelő-Toló Ajtó

M-9000 Emelő-Toló Ajtó

Hatalmas üvegfelületeket lehet vele létrehozni, amik ráadásul könnyen nyithatók, így a terasz, vagy az udvar egy részt képezhet a nappalival, az alig észrevehető, akadálymentes küszöbnek köszönhetően. ‍Ugynezen nagy méret miatt kiváló kilátást is biztosít.

PVC Tolóajtó

M-9000 Emelő-Toló Ajtó

Smoovio Tolóajtó

A Smoovio az eddig elérhető tolóajtók továbbfejlesztett változata, egy idális tömítettségű tolóajtó, ami szélviharos időben is tökéletes társ, és megtartja a légtömörséget. A méltán népszerű emelő-toló ajtók egy továbbfejlesztett változata, melynél a szorító záródás révén a körbefutó tömítések már tökéletes tömítést nyújtanak.

PVC Tolóajtó

Smoovio Tolóajtó

Toló-Bukó Ajtó

A toló-bukó ajtó kellemes, és egyszerű működtetésű, kiemelt előnye, hogy a tömítettsége / vízzáró képessége kifogástalan. A PVC profilját tekintve készülhet az M-OC rendszerből, vagy a fokozott hőszigetelésű M-9000 profilból is.

PVC Tolóajtó

Toló-Bukó Ajtó

M-9000 Bejárati Ajtó

Az M-9000 műanyag bejárati ajtó ideális választás modern, új családi házakhoz, lakásokhoz. Legfőbb tulajdonsága a kiváló hőszigetelés és a jó tömítettség.

PVC Bejárati Ajtó

M-9000 Bejárati Ajtó

M-OC Bejárati Ajtó

Az M-OC műanyag bejárati ajtó rengeteg különböző kivitelben elérhető. Klasszikus kinézethez a fadekort, modern stílusú ingatlanhoz pedig a divatos antracit szürke színt ajánljuk, esetleg az különleges acrylcolor bevonattal.

PVC Bejárati Ajtó

M-OC Bejárati Ajtó

M-ECO Bejárati Ajtó

Az M-ECO műanyag bejárati ajtó az egyik legnépszerűbb ajtó Magyarországon. Minőségi német alapanyagokból készül kiváló ár/érték aránnyal. A belépő kategóriás bejárati ajtóknál kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkezik.

PVC Bejárati Ajtó

M-ECO Bejárati Ajtó

Gyakran ismételt kérdések