Kovács Csilla

Név

Kovács Csilla

pozíció

Irodai Adminisztrátor

Mások - főképp a családom - állítása szerint már-már rigolyásan alapos és rendezett vagyok. Ezt én is így érzem, és ez az adminisztratív feladatok esetében kifejezetten hasznos. Én vagyok felelős a Sáfár Bau céges háttérfolyamataiért, hogy minden átláthatóan, rendezetten és zökkenőmentesen mehessen. A szakmai tudást is nagyon fontosnak tartom, ezért 2 éve elvégeztem egy burkoló képzést, amiben ha időm engedi dolgozom. Szeretek burkolni, és örülök, hogy a csapat tagja vagyok.

Olvasd el bejegyzéseimet

No items found.

További munkatársaink

Beosztás

Építési vezető

Rólam

Mészoltó és tüzépes vállalkozó voltam korábban. Azóta már csak az építőiparral foglalkozom, szakképzett kőműves vagyok. Mindig is szerettem vállalkozónak lenni. Szeretek emberekkel beszélni, segíteni a problémájukon, és olyan módon dolgozni, amivel teljes mértékben egyet tudok érteni. Ilyenek a minőség, pontosság és megbízhatóság.

Károlyi József

Beosztás

Kőműves mester

Rólam

Kőművesként dolgozom már több mint 25 éve. Kőműves és hidegburkolóként végeztem a szakiskolát, és azóta is ebben dolgozom. Az építőiparral kapcsolatban már minden területen megfordultam, semmi sem idegen számomra, a festéstől a villanyszerelésen át egészen a tervrajzolásig mindent csináltam már. Körülbelül 20 éve vezetek embereket. Egy időben több mint 30 építő brigádért voltam felelős.

Sáfár József