Új trendek a burkolóiparban: inspirációk új otthonunkhoz

Új trendek a burkolóiparban: inspirációk új otthonunkhoz

Az utóbbi időben sok új trend lépett fel a burkolóiparban, amelyekkel új hangulatot teremthetünk otthonunkban vagy üzletünkben. A burkolatok nemcsak a lábunk alatt vannak, hanem a falakon is megjelenhetnek, és még az ágyunk melletti éjjeliszekrényre is rátehetünk pár darabot. Íme néhány ötlet azok számára, akik szeretnének követni a legújabb burkoló trendeket.

Geometrikus minták

A geometrikus minták nagyon népszerűek az utóbbi időben, és egyre több ember választja ezt a stílust burkolatainak kiválasztásánál. A téglalapok, négyzetek és háromszögek használatával különleges, modern hatást érhetünk el. A geometrikus mintákat a falakon és a padlón egyaránt használhatjuk, és akár kontrasztos színekkel is kombinálhatjuk őket, hogy még nagyobb figyelemfelkeltő legyen a megjelenésük. Ideális választás lehet térburkolás esetén.

3D burkolatok

Az új 3D burkolatok nagyon izgalmasak és látványosak, mert lehetővé teszik, hogy valósághű domború mintákat hozzunk létre. A 3D burkolatokat a padlón és a falakon egyaránt használhatjuk, és segítségükkel nagyon különleges hangulatot teremthetünk otthonunkban. A 3D burkolatok különösen jól mutatnak a modern vagy ultramodern stílusú házakban, de bármilyen stílusú otthonba beépíthetjük őket. Kültéri burkolás esetén, például terek feldobására, modern hangulat teremtésére különösen alkalmasak.

Mágneses burkolatok

Az új mágneses burkolatok nagyon különlegesek és izgalmasak, mert lehetővé teszik, hogy bármilyen formát létrehozhassunk velük. A mágneses burkolatokat úgy tervezték, hogy különféle alakzatokat és mintákat lehessen kialakítani velük, amelyek könnyen áthelyezhetők és átrendezhetők. A mágneses burkolatokat a padlón és a falakon egyaránt használhatjuk, és segítségükkel nagyon különleges hangulatot teremthetünk otthonunkban.

Texturált burkolatok

A texturált burkolatok nagyon népszerűek az utóbbi időben, mert egyediek és különlegesek. A texturált burkolatok lehetnek sima vagy rusztikus felületűek, és akár mélyen rögzített mintákkal is elérhetjük a kívánt hatást. A texturált burkolatokat a padlón és a falakon egyaránt használhatjuk. Sokszor találkozhatunk velük például épített zuhany burkolatként, és persze a fürdőszoba burkolatok sorában is kiemelkedik.

Több színű burkolatok

A több színű burkolatok nagyon színesek és vidámak, és segítségükkel nagyon különleges megjelenést érhetünk el otthonunkban vagy üzletünkben. A több színű lap a padlón és a falon egyaránt használható, és akár kontrasztos színeket is kombinálhatunk velük, hogy még figyelemfelkeltőbb legyen a megjelenésük.

Fényvisszaverő burkolat

A fényvisszaverő lapok nagyon modernek és izgalmasak, igazán látványos hatást tudnak kelteni. A fényvisszaverő burkolatokat a padlón és a falakon egyaránt használhatjuk, kiemelve egy-egy falrészt a lakásban.

Kézzel készített burkolatok

A kézzel készített csempe egyre népszerűbb, mert egyedi és különleges. A kézzel készített burkolólap általában kerámiából, csempéből vagy más természetes anyagokból készül, és gyakran kézzel festik. A kézzel készített burkolatok nagyon jól illenek a rusztikus vagy bohém stílusú otthonokba, és segítségükkel nagyon különleges hangulatot teremthetünk.

Összességében számos új trend lépett fel az utóbbi időben a burkolóiparban, amelyekkel új hangulatot teremthetünk otthonunkban vagy üzletünkben. Fontos, hogy a saját ízlésünknek és az otthonunk stílusának megfelelően válasszunk burkolatokat, hogy a lehető legjobban ki tudjuk használni az új trendeket. Emellett fontosak a megfelelő előkészületek, például fürdőszoba felújításnál. Ha új burkolatokat szeretnénk, ne habozzunk körülnézni az új trendek között, hogy megtaláljuk azokat, amelyek leginkább megfelelnek az igényeinknek.

Ha szeretne profi burkolókat fogadni otthonába vagy üzletébe, a Sáfár Bau a legmegbízhatóbb választás. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a burkolóiparban, és a legmagasabb minőséget kínáljuk ügyfeleinknek. Kérje személyre szabott árajánlatunkat, és lépjen kapcsolatba velünk további információkért. Bízunk benne, hogy Ön is elégedett lesz a munkánkkal, és örömmel ajánlja családjának és barátainak a Sáfár Bau-t.

Térburkolás Cegléd: mi az 5 leggyakoribb térkövezés hiba és hogyan kerülhetők el

Beosztás

Irodai Adminisztrátor

Mások - főképp a családom - állítása szerint már-már rigolyásan alapos és rendezett vagyok. Ezt én is így érzem, és ez az adminisztratív feladatok esetében kifejezetten hasznos. Én vagyok felelős a Sáfár Bau céges háttérfolyamataiért, hogy minden átláthatóan, rendezetten és zökkenőmentesen mehessen. A szakmai tudást is nagyon fontosnak tartom, ezért 2 éve elvégeztem egy burkoló képzést, amiben ha időm engedi dolgozom. Szeretek burkolni, és örülök, hogy a csapat tagja vagyok.